top of page

Persbericht                           21-12-2021

7e editie van de Kwintelooyen WinterRun gaat door
als virtuele hardloopwedstrijd

 

Toen in het najaar de inschrijving opende voor de zevende editie van de Kwintelooyen WinterRun had de organisatie goede hoop een fysiek evenement te kunnen organiseren. Hierbij werd rekening gehouden met verschillende scenario’s zodat er snel konden worden gereageerd op eventuele ontwikkelingen zodat als gevolg van nieuwe Covid-19 maatregelingen het evenement in een aangepaste vorm of net zoals de vorige editie als virtueel evenement toch doorgang zou kunnen vinden.

 

Toen afgelopen weekend het kabinet besloten had dat Nederland tot en met in ieder geval vrijdag 14 januari 2022 in lockdown gaat, is de organisatie met spoed in overleg getreden met o.a. de gemeente Rhenen en de belangrijkste toeleveranciers. Op basis hiervan is besloten om ook in 2022 een virtuele editie van de Kwintelooyen WinterRun te organiseren.

 

Met het doorzetten van de Kwintelooyen WinterRun als virtueel evenement onderstreept de organisatie het belang van sporten en bewegen in deze tijd en wil zich hiermee ook actief blijven inzetten voor de twee goede doelen waar het inschrijfgeld naar toe zal gaan: een gemeenschapstuin in Malawi en de Manege zonder drempel in Bennekom.

 

Van zaterdag 15 januari 2022 tot en met zondag 30 januari 2022 kan worden deelgenomen aan de virtuele editie over 5, 10 of 15 kilometer. Hierbij kunnen deelnemers het prachtige parcours lopen over de Utrechtse Heuvelrug maar een alternatieve route in de eigen woonplaats behoort ook tot de mogelijkheden.

 

De organisatie heeft er alles aan gedaan om er een leuk en uitdagend virtueel evenement van te maken. Zo krijgen alle deelnemers die hun afstand volbrengen na afloop een unieke houten medaille thuisgestuurd per post en kunnen ze online onder andere een persoonlijk startnummer en op naam gesteld deelnamecertificaat downloaden.

 

Tijdens de wedstrijdperiode kunnen deelnemers meerdere pogingen uploaden en op die manier krijgen ze de kans om hun eigen prestatie te verbeteren. In deze periode zijn de tussenstanden per afstand online beschikbaar en de snelste tijd van iedere deelnemer komt in de officiële uitslag op uitslagen.nl.

 

Aanmelden als deelnemer aan deze virtuele editie van de Kwintelooyen WinterRun 2022 kan tot en met 30 januari via https://inschrijven.nl/form/2022012250430-nl

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
bottom of page