top of page

Programma

Welkom bij de Kwintelooyen Run, een jaarlijks terugkerend hardloopevenement dat plaatsvindt in het prachtige Kwintelooyen. 

De Vaarkamp Kidsrun - start 11.00 uur

Stap in de wereld van hardlopen op jonge leeftijd! De Vaarkamp Kidsrun, geschikt voor lopers vanaf 6 jaar, biedt een uitdagende 1 km route over de Utrechtse Heuvelrug. Met klimmetjes over bospaden, is deze race een ware ontdekkingsreis voor jonge atleten. 

De HAVE VERWARMING 5 kilometer - start 12.00 uur

Ervaar de kracht van de natuur op de 5 km route door de prachtige Utrechtse Heuvelrug. Met een mix van uitdagende klimmetjes, adembenemende uitzichten en rustige bospaden is deze race geschikt voor zowel beginnende als gevorderde hardlopers. Het is meer dan alleen een wedstrijd; het is een kans voor beginners om hun eerste stappen te zetten en voor ervaren lopers om zichzelf te blijven uitdagen en verbeteren.

B.V. Stichtsbeheer van 1952 10 kilometer - start 13.30 uur

Een ronde van 10 kilometer over de Utrechtse Heuvelrug met een mooie klimmetjes, prachtige uitzichten en heerlijke bospaden. Halverwege is een verfrissende waterpost ingericht om je energie aan te vullen. 

De KUDO 15 kilometer - start 14:00 uur

De Kudo 15 km: een afstand die de 5 km en 10 km routes combineert. Uitdagende klimmetjes, panoramische uitzichten en rustige bospaden wachten op je terwijl je de kracht van de Utrechtse Heuvelrug ervaart. Ontdek jouw grenzen te midden van de prachtige natuur van Kwintelooyen.

Inschrijven voor de kidsrun bedraagt 7,50 euro p.p. ​

Voorinschrijving voor de overige afstanden bedraagt 12,50 euro p.p en is mogelijk t/m 06-04-2024. Beperkt na-inschrijving bedraagt 15,00 euro p.p. en geldt vanaf 07-04-2024 t/m 13-04-2024 zolang er nog startbewijzen beschikbaar zijn. Deze bedragen zijn inclusief de kosten van een startnummer met chip. 

Deze editie hebben we 2 goede doelen die we ondersteunen met 100% van de opbrengst. 

Na afloop van de wedstrijd van 1 km (Kidsrun), 5, 10 en 15 km zal er  een eindklassement worden opgemaakt voor mannen en vrouwen. Voor de snelste drie lopers in de eindklassering is er een prijs.

​​

Voor elke loper is er een medaille bij de finish!

.

 

 

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
bottom of page