top of page

Kwintelooyen Run Experience 2024​

In samenwerking met Van Sloten Sport en Rembrandt Fysiotherapie & Revalidatie bieden we alle deelnemers de mogelijkheid om deel te nemen aan de Kwintelooyen Run Experience 2024 met onder andere trainingsprogramma’s, Strava-community, inloopspreekuren van de fysiotherapeut, parcoursverkenning en andere leuke acties. Verder ontvangen deelnemers bij het afhalen van hun startnummer bij Van Sloten Sport een gratis PUMA hardloopshirt (winkelwaarde €29,95). Dit kan alleen als men zich heeft aangemeld tijdens de voorinschrijving. De shirts zijn beschikbaar in de maten XS tot XL en voor zolang de voorraad strekt!

 

Trainingsprogramma

Als deelnemer kun je aan de hand van een trainingsschema toewerken naar jouw wedstrijd tijdens de Kwintelooyen Run. Voor zowel de 5, 10 als 15 km is er een schema beschikbaar.

 

Schema 5 kilometer (downloaden)

Voor hardlopers die recent begonnen zijn met hardlopen en zich gericht willen voorbereiden op de 5 kilometer van de Kwintelooyen Run. Dit start op maandag 26 februari en werkt in 7 weken toe naar de 5 kilometer wedstrijd. Voor de wat meer ervaren hardlopers is iets later instappen in dit schema ook geen probleem.

 

Schema 10 kilometer (downloaden)

Dit schema is speciaal voor de hardlopers die al een half uur rustig kunnen hardlopen en nu gericht willen toewerken naar de 10 kilometer van de Kwintelooyen Run. Het schema start op maandag 4 maart en werkt in 6 weken toe naar de Kwintelooyen Run.

Schema 15 kilometer (downloaden)

Dit schema is speciaal voor de hardlopers die al 50-60 minuten rustig kunnen hardlopen en nu de stap willen maken naar de 15 kilometer. Het schema start op maandag 4 maart en werkt in 6 weken toe naar de Kwintelooyen Run.

 

Parcoursverkenning

Twee weken voor de Kwintelooyen Run organiseren we een parcoursverkenning exclusief voor maximaal 40 deelnemers met startbewijs voor de Kwintelooyen Run. Meer info volgt via de nieuwsbrief die alle geregistreerde lopers ontvangen maar mocht op zaterdag 30 maart om 10.00 uur mee willen doen zet dit alvast in je agenda en houdt de nieuwsbrief in de gaten.

 

Inloopspreekuur Fysiotherapeut

Exclusief voor deelnemers met startbewijs voor de Kwintelooyen Run organiseert Rembrandt Fysiotherapie & Revalidatie tijdens de voorbereidingsperiode een aantal inloopspreekuren bij Van Sloten Sport aan de Sportlaan 3 in Veenendaal. De data en tijdstippen hiervan volgen snel.

 

Strava-club

De Kwintelooyen Run heeft een eigen Strava-club. Meld je in de Strava app aan als lid van de club KwintelooyenRun en deel jouw ervaringen tijdens de Kwintelooyen Run Experience 2024! LINK https://www.strava.com/clubs/KwintelooyenRun

.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
bottom of page